Plàstic de bombolles i el seu origen

19 Jun, 2013

El plàstic de bombolla s’utilitza per embolicar tot tipus de materials delicats, vidres i vaixelles.
Quan necessita fer un enviament d’algun producte i que es mantingui en el mateix estat en el lloc de destinació, l’embalatge és de gran importància.
Les bossetes plenes d’aire i espaiades regularment que sobresurten (les bombolles) proporcionen amortiment als articles delicats i fràgils.

Quin és l’origen del plàstic de bombolles?

 14 Març 2013

¿Cuál es el origen del plástico de burbujas?El popular, i addictiu per als que s’entretenen explotant les seves pompes, plàstic de bombolles va ser inventat a Nova Jersey per dos enginyers anomenats Marc Chavannes i Al Fielding. Tots dos portaven temps treballant en un paper de bombolles d’aire destinat a empaperar parets, però els consumidors no acabaven de veure la utilitat d’aquest invent. També es va intentar comercialitzar sense èxit com a protector en hivernacles.

Durant un viatge en avió Chavannes es va fixar en com els núvols semblaven embolicar suaument l’avió i llavors va tenir la idea d’utilitzar el paper de bombolles que havien inventat com a protector per embalar, substituint així al paper de diari que era habitual fins al moment.

Així va néixer el Bubble Wrap i es va fundar en 1960 la Sealed Air Corporation destinada a comercialitzar aquest producte. L’èxit va ser gairebé instantani i la seva utilitat molt evident malgrat que, davant els embalatges en paper, aquest plàstic no és biodegradable.

El paper bombolla (o Bubble Wrap) és a dia d’avui tan popular que l’últim Dilluns de gener de cada any se celebra un homenatge en el seu honor.

 

WhatsApp chat
0
    0
    Tu carrito
    Tu carrito está vacíoVolver a la tienda
    Truca